Sunday 11 January 2015

Monstres que han deixat de fer por

Saps que no tots els monstres fan por? A Nus Creacions ho tenen molt clar. I han creat un projecte molt divertit, molt ben fet i, sobretot, molt singular, per explicar-ho a través d'un llibre il·lustrat.

Han dissenyat un pack que engloba el llibre amb il·lustracions, i depenent del pack que vulguis, ve acompanyat amb els titelles dels diferents monstres de cada una de les històries que forma el llibre, enganxines i diferent merxandatge, tots ells molt creatius i divertits.



Han sabut crear un món peculiar i molt especial, que fan créixer a poc a poc, amb noves idees que aporten nous monstres; aquests, molt interessants. Són monstres que ensenyen, a grans i petits, històries sobre valors, emocions... I això, en aquests moments, és tan necessari com l'aire que respirem.

El més interessant és que la seva manera de crear i treballar va en consonància amb els seus valors: local, sostenible i artesanal. Amb aquesta filosofia fan samarretes per mainada, bodies per bebes, punts de llibre, coixins aromàtics... i ves a saber què més des de l'última vegada que els vaig veure, ja que aquest parell, no paren mai.

Si voleu més info, ho trobareu tot al seu web www.nuscreacions.cat

www.edgartarres.com

2 comments:

  1. Hola Edgar!

    Estem molt contents/es que hagis dedicat unes línies, al teu blog, sobre els monstres de Nus Creacions. És gràcies a la tasca de persones com tu, que petits projectes com el nostre es van donant a conèixer. Esperem que els nostres personatges fantàstics, i els mons imaginaris que creem per a ells, alimentin l'ànima de petits i grans... la nostra ja l'alimenten cada dia!

    De nou moltes gràcies, seguirem el teu treball de ben a prop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moltes gràcies a vosaltres per fer coses tan shules!! Sort i que arribeu molt lluny!

      Delete

LA MEJOR TORTILLA DEL CAMINO - O CEADOIRO

 Cuando te encuentras caminando unos 22 kilómetros de media cada día, la comida se convierte en un momento muy especial. Bueno, a lo largo d...